Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 14. aprill 2022

Raamatupidamise Praktik, aprill 2022

Rahulikku meelt ja koostöörõõmu

Ajakirja kaanepersoon Tiina Mirka, Rödl & Partnerid raamatupidamisvaldkonna juht ütleb, et koostöö viib edasi ja hõlbustab töö tegemist ning viitab, et suur osa tema portfellist on välisklientidel. Saksamaa ja teised saksa keelt kõnelevad maad, nt Austria, Šveitsi rahvusvaheliste äriettevõtete teenindamine on olnud ettevõtte jaoks prioriteet. Klientide hulgas on olulisel kohal ka Soome, Rootsi, Läti ja Leedu ettevõtted, kelle Eestis asuvatele tütarettevõtetele või selle riigi taustaga ettevõtetele teenust pakutakse ja koostööd tehakse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700