Autor: Raamatupidaja.ee • 2. juuli 2024

Korteriühistute liit peab riigilõivu tõusu vastuvõetamatuks

Korteriühistud ei toeta riigi plaanitavat riigilõivu hinnatõusu, ütles liidu pressiteates Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi.
Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige Urmas Mardi
Foto: Andras Kralla

„Kavandatava eelnõu kohaselt peaks alates 01.01.2025 riigilõiv korteriühistutele registrisse kantud andmete muutmise või täiendamise eest tõusma 10 eurolt 30 eurole ehk 200%. Selline hinnatõus on vastuvõetamatu,“ rõhutas Mardi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700