Autor: Marge Aasalaid • 25. juuni 2024

6 sammu, kuidas targalt rahalist stabiilsust saavutada

Ekslikult arvatakse, et rahatarkuse olulisim mõte on finantsvabadus ja selle saavutamine. Siiski mitte, oluline on oskus raha kasutamist planeerida, sest nii on lihtsam toime tulla.
Rahandusministeeriumi rahatarkuse koordinaator Marge Aasalaid
Foto: Rahandusministeerium

Viimastel aastatel on rahatarkus teinud Eestis omamoodi tiigrihüppe. Rahateadmiste propageerimine on hüppeliselt kasvanud, tarkust jagatakse sotsiaalmeedias, erinevates klubides, väljaannetes ja saadetes.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700