Autor: Helen Roots • 23. veebruar 2024

Rahatarkus: mida Juku ei õpi, sellega peab tegelema Juhani ülemus

Saates „Töö ja palk“ arutame rahatarkuse teemal, muu hulgas tõstame fookusesse ka tööandjate rolli ning pakume praktilisi näpunäiteid, kuidas iseenda ja oma pere rahalise heaoluga teadlikult tegeleda.
Mare Timian (vasakul), Hendrik Ojamaa ja Marge Aasalaid
Foto: Andres Laanem

Mida mõistetakse töötaja rahalise heaolu all ja kuidas see üldse tööandjat puudutab? Mis on Eesti inimese ja tema rahakäitumise suurim probleem? Millisel kujul töötaja puudulikud teadmised ja oskused rahaga ümberkäimisel tööandja lauale jõuavad? Missugune on eestlaste suhtumine oma pensionisammastesse?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700