Autor: Raamatupidaja.ee • 12. aprill 2024

Andre Nõmm AI riskidest: ei tohi käest anda head juhtimist

Traditsiooniline regulatsioon ei ole AI tulekuga „surnud“. Kui AI teeb inimesele liiga, siis selleks on ka täna olemas normid, mis teda kaitsevad ning neid tuleb vajadusel ka rakendada, selgitas Andre Nõmm konverents avaettekandes.
Finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm esinemas Äripäeva Sisekontrolli aastakonverentsil, mille fookusteemadeks olid kontrollivaldkonna arengud ja megatrendid, juhtimine kaugtöö ajastul, AI-audiitor, ESG edulood ja majanduskuriteod
Foto: Raul Mee
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700