Autor: Helen Roots • 11. märts 2024

Maksudest koondamise ja töövaidlusteni. Kaameratest rääkimata ...

Kui tööõigus on sinu teema, siis vaata, millest tuleb juttu märtsikuisel tööõiguse seminaril!

Juba 27. märtsil toimub järjekordne tööõiguse seminar, kus, nagu alati, astuvad üles tööõiguse valdkonna tipptegijad. Eesti parimad tööõiguse spetsialistid käsitlevad seminaril praeguse hetke kõige aktuaalsemaid tööõiguse teemasid – sealhulgas jõustuvaid ja kavandatavaid muudatusi aastal 2024.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700