Autor: Raamatupidaja.ee • 26. veebruar 2024

Ettevõtja, aita mõttetu aruandlus ajaloo prügikasti saata

Ettevõtjad ütlevad, et aina kasvav bürokraatia tekitab heitumust ja tervisekahjustusi, aga ka mässumõtteid. Kaubandus-Tööstuskojal on ettepanek bürokraatia ohjamiseks.
Foto: pexels

Eesti Kaubandus- Tööstuskoda käis hiljuti välja mõtte, et võiks ühiselt koos ettevõtjate ja riigiga leida näiteks 5 liigset aruannet, luba või kohustuslikku taotlust ja need päriselt ära kaotada. Ja nii igakuiselt. Oleks midagigi, mis näitab, et riik ka tegutseb meie bürokraatia vähendamisega ning konkurentsieeliste loomisega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700