8. oktoober 2015
Ainult tellijatele

Raamatupidamise sise-eeskirja tähtsus

Ave Nukka kirjutab raamatupidamise sise-eeskirja tähtsusest ja kasutatavusest
Autor: Erakogu

Raamatupidamise sise-eeskiri tuleb raamatupidamise seaduse kohaselt koostada igal Eestis registreeritud ettevõttel. Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli üliõpilased on lõputöödes uurinud mitme ettevõtte raamatupidamise sise-eeskirjade sisu vastavust kehtivate õigusaktidega ja ettevõtte spetsiifikaga.

Enamikul uuritavatel ettevõtetel esineb raamatupidamise sise-eeskirjas vastuolu Eesti hea raamatupidamistavaga või ei kajastu olemasolevas dokumendis piisavalt ettevõtte tegevus. Põhiprobleem on, et kord koostatud sise-eeskirja ei oldud sisse viidud raamatupidamisarvestust puudutavates õigusaktides tehtud muudatusi. Mitmes lõputöös esitatud järeldustele toetudes tekkis küsimus, kui oluline ja kasutatav dokument on raamatupidamise sise-eeskiri ettevõtte igapäevases raamatupidamisarvestuses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700