Autor: Raamatupidaja.ee • 16. jaanuar 2024

MTA saadab inimestele deklareerimata tulude meeldetuletusi

Peagi saab deklareerida oma eelmise aasta tulusid, aga enne veel saadab Maksu- ja Tolliamet meeldetuletused inimestele, kelle 2022. aasta tuludeklaratsioonidel ei kajastu kinnisvara või metsa- ja raiematerjali müügist saadud tulud.
Maksu- ja tolliamet avab peagi võimaluse deklareerida eelmise aasta tulusid
Foto: Andras Kralla

MTA maksuauditi üksuse juht Erkki Paulus tuletab meelde, et MTA võib tagasiulatuvalt kuni kolm aastat nõuda deklaratsiooni parandamist või määrata otsusega maksu tasumist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700