Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 11. jaanuar 2024

Ulvi Tallo: meie klientidele on andmete analüüs ja raporteerimine järjest olulisem

Kiire ja kvaliteetne aruandlus annab meie klientidele tervikliku ülevaate ja võimaluse teha paremaid otsuseid, kinnitab intervjuus Ulvi Tallo, kes on raamatupidamisbüroode TOP edetabelis II koha saanud Grow Finance juht ja partner.
Grow finance juht ja partner Ulvi Tallo
Foto: Egert Kamenik

Kuidas läks ettevõttel 2023. aastal, millised olid aasta olulisemad märksõnad (võidud ja katsumused)?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700