Autor: Audiitorkogu • 4. jaanuar 2024

Riskijuhtimist hakkavad õppima ka Tartu Ülikooli majandustudengid

Audiitorkogu algatusel saavad suuremate ülikoolide majandustudengid õppida muu hulgas ka riskide juhtimist.
Foto: pexels

Audiitorkogu on alates oktoobrist 2023 kutsunud kõiki audiitorettevõtjaid liituma tudengitele suunatud kampaaniaga. Eesmärgiks on leida töötajaid ning praktikante, aga ka anda panus audiitortegevuse laiemasse tuntusesse ning eriala atraktiivsuse kasu. Kampaania on jõudnud faasi, kus on veel viimane võimalus 2024. aasta veebruari keskel algava kampaania pardale hüpata!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700