Autor: Raamatupidaja.ee • 18. oktoober 2023

Äriühenduste ühinemine ja jagunemine: raamatupidamise toimkond täiendab RTJ 11

Raamatupidamise toimkond esitas avalikule arutelule RTJ 11 „Äriühendused, tütar- ja sidusettevõtete kajastamine“ muudatused, mis käsitlevad eelkõige ettevõtete ühinemise ja jagunemise kajastamist Eesti finantsaruandluse standardit rakendavates ettevõtetes. Tutvu eelnõuga, mõtle kaasa ja tee oma ettepanekud.
Foto: Pixabay

Kasutajate senise tagasiside põhjal leidis toimkond, et kasutajatel on selles valdkonnas soov saada täpsemaid juhiseid ühinemiste ja jagunemiste kajastamiseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700