Autorid: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht, Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 28. september 2023

Raamatupidajad tervitavad audiitoreid rahvusvahelise audiitorite päeva puhul. „Hindame audiitorite puhul kõige enam kiirust”

Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu uuris Pärnu Raamatupidamiskonverentsil oma ettekandes muu hulgas saalitäielt raamatupidajatelt, kuidas nad on rahul oma audiitoriga ning kas ja kuidas sujub nende koostöö.
Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu
Foto: Marko Mumm
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700