Autorid: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht, Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 19. september 2023

Aastaaruanne | Kaua tehtud kaunikene. Kas alati?

Kirjutasime hiljuti raamatupidamisbüroodest, kes jätsid aastaaruande tähtajaks esitamata. Samas peaksid just nemad teistele ettevõtetele eeskujuks olema, kuid kahjuks alati see nii ei ole. Siin on 9 raamatupidamisbürood, kes alles nüüd esitasid oma 2022. aasta aruande.
Foto: Pixabay
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700