Autor: Raamatupidaja.ee • 30. mai 2023

KKK: finantsaruannete muutmine peale auditeerimist

Audiitorkogu selgitab, kuidas käib raamatupidamise aastaaruande muutmine peale audiitori aruande kuupäeva ja millised on järgnevate sündmuste protseduurid.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Kas ja millal saab praktikas rakendada ISA 560 p 12 kohast järgnevate sündmuste protseduuride piiramist vaid muudatust tingiva asjaoludega olukorras, kui juhtkond muudab finantsaruandeid pärast audiitori aruande kuupäeva?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700