Autorid: Dmitri Fefilov, Jekaterina Dolgusheva • 28. juuni 2023

10 levinud viga majandusaasta aruandes, mis ähvardavad tuua kopsaka kulu

Investeerides ettevõtte kaudu väärtpaberitesse ja kinnisvarasse tasub eksperdi sõnul teada ja vältida neid kümmet kõige enam tehtavat viga.
Puudulikud või eksitavad andmed aruandes võivad ettevõtjale väga kulukaks osutuda.
Foto: Pexels

Paljud investorid eelistavad investeerida väärtpaberitesse ja kinnisvarasse mitte ainult üksikisikuna, vaid ka ettevõtte kaudu. Selline tegevus nõuab aga ka raamatupidamisarvestuse pidamist ja aastaaruannete esitamist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700