Autor: Raamatupidaja.ee • 3. juuli 2023

1. juulil alustasid tööd Kliimaministeerium ning Regionaal- ja Põllumajandusministeerium

Ümberkorralduse eesmärk on vähendada dubleerimist riigiametites.
Riigisekretär Taimar Peterkop
Foto: Urmas Kamdron

Juuli alguses jõustus seadusemuudatus, millega korraldatakse ümber osa ministeeriumide tööd. Senine Keskkonnaministeerium hakkas kandma Kliimaministeeriumi nime ning Maaeluministeeriumist sai Regionaal- ja Põllumajandusministeerium.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700