Autor: Kristina Mjasojedova, Grant Thornton Balticu riskinõustamisteenuste nooremnõustaja • 18. mai 2023

Siseaudit on tõhus töövahend, mis aitab ettevõtte juhtidel riske juhtida

Maikuu on rahvusvaheline siseauditi kuu, sestap on paslik rääkida siseauditist. Sõnaga „audit“ seostub pigem bilanss ja kasumiaruanne ehk finantsaudit. Oluliselt vähem teame siseauditist, mis on finantsauditist väga palju erinev.
Grant Thornton Balticu riskinõustamisteenuste nooremnõustaja Kristina Mjasojedova on sageli pidanud selgitama, kes on siseaudiitor, mis on tema igapäevane töö ning miks ja kellele mind ja teisi siseaudiitoreid üldse tarvis on
Foto: Grant Thornton Baltic

Siseaudiitor on organisatsiooni muust tööst sõltumatu, mistõttu tulevad siseauditi käigus tihti välja märkamata jäänud nõrgad kohad ettevõtte tegevuses. Siseaudit pakub lahendusvariante, tuginedes parimatele praktikatele ja siseaudiitori kogemustele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700