Autor: Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat/partner Jaak Siim ja jurist Brigitta Jõgi • 11. mai 2023

Maikuu õigusuudised raamatupidajale: tegelike kasusaajate andmekogu, sotsiaalmaksu maksmine erijuhtudel

Asutamisel on tegelike kasusaajate andmekogu, et suurendada Eestis registreeritud äriühingute, mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usaldushalduste läbipaistvust.
Cuesta Advokaadibüroo partner, vandeadvokaat Jaak Siim

Kehtestati ohvriabi vahetult osutava isiku erialase ettevalmistuse nõuded, sealhulgas nõuded haridusele ja koolitustele, ning ohvriabi koolituste korraldamise tingimused ja kord. Lisaks tõsteti süüteomenetluses tehtava kohtupsühhiaatria- või psühholoogiaekspertiisi tasu suuruseid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700