Autor: Evelin Kütt • 28. aprill 2023

Tutvu audiitoriga | Doktorikraadiga vandeaudiitor ja küberkaitse lektor Kaie Maennel

Vandeaudiitor Kaie Maennel on pikalt rännanud nii geograafiliselt kui akadeemiliselt, Austraaliast Inglismaani, siseauditist küberkaitseni.
Nomaad reisil ja tööl – tööl lennujaamas teel kusagile, kus lausa kaks arvutit lahti ja ise telefoni otsas, ju oli mingi kiire teema vaja lahendada

Eesti Keele Instituut defineerib nomaadi kui rändeluviisiga rahva liiget. Vandeaudiitor Kaie Maennel on pikalt rännanud nii geograafiliselt kui akadeemiliselt, Austraaliast Inglismaani, siseauditist küberkaitseni. Nii võibki Kaiet pidada omamoodi nomaadiks, kelle üheks püsivamaks ankruks on kujunenud just audiitortegevus ja kodusadamaks ikka Eesti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700