Autor: Evelin Kütt • 14. aprill 2023

Tutvu audiitoriga | Paar aastat audiitortegevuses võrdub 3–5 aastaga muus valdkonnas

Kui Tiit Raimla sai 1993. aasta lõpus PW-lt pakkumise nooremaudiitori kohale, siis uuris ta võõrsõnade leksikoni ja õigekeelsussõnaraamatu abil, mis tööpakkumisega tegu.
Tiit Raimla on melomaan ja kirglik spordisõber ning andnud silmapaistva panuse audiitortegevuse arendamisse

Tiit Raimla asus Price Waterhouse’i tööle 1994. aastal kuuenda tiimiliikmena, mil nii äri kui karjäär arenesid tohutu kiirusega. Pikale ja edukale karjäärile otsustas mees, vähemalt mõneks ajaks, joone alla tõmmata 2021. aasta lõpus, taandudes PwC Eesti tegevjuhi kohalt. Eelmisel aastal tänas Audiitorkogu Tiitu silmapaistva panuse eest kutse arendamisse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700