Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 10. aprill 2023

TOP10 | Raamatupidaja krüptohirmud, tippaudiitorbüroo kontrollija hambus ja teised kõige enam kõnetanud teemad märtsis

Vaata üle, kas teised lugejad leidsid midagi, mis sul märkamata jäi - näiteks, kuidas näppajast raamatupidaja vahele jäi ja kinga sai.
Foto: Ergo Sander

Kontrolli hambusse jäänud tippaudiitorbüroo, kõigile laienev pakendiaruandlus, raamatupidajate võimetus menetleda krüptovaluutade tehinguid ja töötasust kinnipidamise reeglite muudatused olid mõned teemad, mis pälvisid eelmisel kuul lugejate väga suure tähelepanu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700