Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 11. aprill 2023

Pakendiaruandlus, tööturumeetmed, finantskriisi ennetamine, riiklik pension – need on mõned märksõnad muutunud õigusaktidest

Raamatupidajale olulised muudatused õigusaktides – teeme ülevaate.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi toob välja olulisemad muudatused õigusaktides

Vastu võetud tööturumeetmete seadusega liidetakse üheks Eesti Töötukassa andmekoguks nii töötuskindlustuse andmekogu, töötuna ja tööotsijana arvel olevate isikute ja tööturuteenuste osutamise registri kui ka töövõime hindamise ja töövõimetoetuse andmekogu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700