Autor: Kadri Keerme, ICF lahenduskeskne coach • 3. märts 2023

Mis oleks, kui hirmust saaks edasiviiv jõud?

Hirmud võivad olla meie takistajad ja paigalhoidjad, aga nad võivad olla ka meie sõbrad, aidates väljakutseteks paremini valmistuda ja uhkusega tehtule tagasi vaadata. Kas sina julged oma hirmule otsa vaadata?
Enesearengu coach Kadri Keerme julgustab oma hirmudega tegelema. See on protsess, kus saad järjepidevusega tehtud sammudega kõike muuta
Foto: Viktoria Vainu

Hirm on tunne, mis tekib enamasti siis, kui keegi või miski ohustab või segab meie turvalisust. Eriti hirmutav on see tunne siis, kui meil puudub selge arusaam või kogemus, kuidas sellises olukorras tegutseda või sealt pääseda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700