Autor: Helina Mägi, mõttetreener ja life coach • 1. detsember 2022

Kuidas leida aega asjade ärategemiseks?

Aeg tundub olevat teema, millele kõige rohkem mõtleme. Meil pole sageli aega korralikult süüa, trenni minna, perega puhkusele sõita, oma asju teha või muid midagi muud sarnast. Ajanappus kipub meid tihti kammitsema.
Mõttetreener ja life coach Helina Mägi

Pakun välja ühe juhtmõtte, millest hiljem lähemalt räägin − aega ei ole kunagi puudu. Ma olen hariduselt raamatupidaja ning koostan bilansse ja kasumiaruandeid. Olen koostanud aastaaruandeid üle 20 aasta. 15 aastat tagasi hakkasin arendama kaksikkarjääri ning õppisin mõttetreeneriks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700