Autor: Raamatupidaja.ee • 21. oktoober 2022

Riigikogu võttis vastu ettevõtjatele universaalteenust võimaldava seaduse

Mikro- ja väikeettevõtjad, füüsilisest isikust ettevõtjad, sihtasutused ja mittetulundusühingud said ligipääsu taskukohasele elektrienergiale.
Foto: Pixabay

Elektrituruseaduse muutmise seadusega (680 SE) kehtestati mikro- ja väikeettevõtjatele võimalus alates novembrist kuni 2023. aasta lõpuni osta elektrimüüjalt elektrienergiat Konkurentsiameti reguleeritud hinnaga ehk universaalteenusena. Eelnõuga soovitakse vältida sihtgrupis olevate ettevõtete konkurentsivõime kadumist ja nende tegevuse lõpetamist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700