Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 20. oktoober 2022

Riigikohus täpsustas parendatud ehitise käibemaksustamise praktikat

Riigikohus tegi 11. mail 2022 otsuse, mis oluliselt täpsustab parendatud ehitise käibemaksuga maksustamise senist praktikat.
Ernst & Young Balticu maksunõustaja Tõnis Elling

OM OÜ soetas LE OÜ-lt kinnistu (sihtotstarve 100% ärimaa). Soetamise ajal asus kinnistul renoveerimist vajav 4-korruseline korterelamu. Korterelamu renoveerimistöödega samal ajal toimus elamu laiendamine, mille käigus ehitati peale üks korrus ja küljele juurde uus osa.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700