Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 2. september 2022

Raamatupidaja Kairi Tamm: taaskasutus ja kanad

Mulle meeldib taaskasutus ja oma kodus olen vanadele kvaliteetsetele mööbliesemetele uue elu andnud väikse lihvi, värvi või kangakattega. Sügisel asun õppima ka plaatimist.

Pärast gümnaasiumi lõppu ei teadnud Kairi täpselt, mida õppima minna, kuid ta tahtis kindlasti kutseharidust omandada. Teda on alati köitnud numbrid ning kuna tema ema leidis, et raamatupidaja ametile on turgu ning tema tutvusringkonnas oli mitu raamatupidajat, siis otsustaski ta selle eriala kasuks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700