Autor: Raamatupidaja.ee • 8. september 2022

Lugeja küsib: sisendkäibemaksu mahaarvestamine

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab & Young Balticu juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Eestis asuv ettevõte saab Eesti hankijalt arve USA ettevõtte kulude kohta. Kokkuleppe kohaselt maksab Eesti ettevõte arve ning teeb kulud edasi USA-s asuvale ettevõttele. Tegu on ettevõtlusega seotud kuludega. Kuidas sellisel juhul arvestada käibemaksu?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700