Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee • 11. august 2022

Siseaudiitorite ühing pälvis taas rahvusvahelise tunnustuse

Eesti Siseaudiitorite Ühing sai ka sellel aastal rahvusvahelise tunnustuse "Meistri tunnustus 2022".

Eesti Siseaudiitorite Ühing sai teist aastat järjest väärika ülemaailmse tunnustuse "Meistri tunnustus 2022" ja õnnesoovid Institute of Internal Auditors (IIA) presidendilt: "Täname teid, et osalesite pühendunult iga-aastases ülemaailmses kampaanias "Maikuu-siseauditi kuu".

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700