Autor: Audiitorkogu • 16. juuni 2022

Täna alustab tööd Audiitorkogu uus juhatus

Möödunud nädalal valisid Eesti audiitorid oma uued juhatuse liikmed perioodiks 2022–2025. Möödunud juhatuse koosseisust taasvaliti Indrek Alliksaar (KPMG), Mart Nõmper (GT), Kersti Ruut (Ruut & Partnerid) ja Sven Siling (BDO). Uute liikmetena valiti Mariel Akkermann (Deloitte) ning Erki Usin (EY).
Kersti Ruut, Mariel Akkermann, Erki Usin, Sven Siling, Indrek Alliksaar, Märt-Martin Arengu, pildilt puudub Mart Nõmper
Foto: Audiitorkogu

Audiitorkogu möödunud juhatus alustas tööd 2019. aasta suvel, kuid plaanipärast tööd oli võimalus teha vaid alla aasta, pärast seda järgnes koroonapandeemia, mis mõjutas mäletatavasti 2020. aastal tugevalt ka audiitorite tööd. Seetõttu jääb möödunud perioodi ilmestama paljuski reageerimine väliskeskkonnas toimuvale, algul audiitorite nõustamine pandeemiast, nüüd sõjast ja sanktsioonidest, samuti krüptovaldkonnast tulenevates auditi- ja arvestusküsimustes. Kui koroonapandeemias ka midagi positiivset näha, siis Audiitorkogu töö muutus selle tõttu positiivses mõttes veelgi virtuaalsemaks – nüüd saab enamikel koolitustel osaleda otseülekannet või salvestust vaadates, samuti saab Audiitorkogu juhtimises mugavamalt osaleda ka väljaspool Tallinna.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700