Autor: Raamatupidaja.ee • 8. juuni 2022

Lugeja küsib, asjatundja vastab: OÜ ümberkujundamine ASiks

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.

Lugeja küsib: kuna puudub varasem kogemus ettevõtte ümberkujundamisest, siis tekkis küsimus, kuidas raamatupidamises toimida: ettevõtte registrikood, aadress ja majandusaasta jäid samaks, muutus vaid ärinimi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700