Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 30. mai 2022

Raamatupidajatele olulised seaduste muudatused

Töölepingu seaduse muudatused jõustuvad 1. augustil. Tööandjal tekib kohustus lisada töötaja töölepingusse senisest enam infot seoses töökorralduse, puhkuse, ületunnitööga jne. Töölepinguid tuleks asuda muutma juba nüüd.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi

2024. aasta juulis jõustuva tervishoiuteenuse osutaja kohustusliku vastutuskindlustuse seadusega sätestatakse vastutuskindlustuse põhimõtted ja korraldus ning lisaks patsiendile hüvitamisele kuuluva kahju alused ja ulatus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700