Autor: Tiina Kilkson, äripsühholoog • 8. aprill 2022

Emotsioonide ohjamise kunst

Meil kõigil on emotsioonid ja see on täiesti loomulik. Rahulikuma natuuriga inimestel püsib meeleolu pikemat aega ühesugune, kuid temperamentsematel võib tuju väga kiiresti muutuda. Kõige parem oleks loomulikult teatud stabiilsuse saavutamine.
OÜ Ühetähejutud tegevjuht ja psühholoog Tiina Kilkson

Põhiemotsioonid on sündimisest saadik olemas enamikul inimestel, olenemata kultuurist. Kõik kogevad ja väljendavad neid baasemotsioone sarnaselt. Need on hirm, viha, vastikus, kurbus rõõm, ja üllatus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700