Autor: Raamatupidaja.ee • 4. aprill 2022

KKK: KÜ reservide kasutamine

Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh selgitab, kuidas korteriühistud saavad kasutada oma reserve.
Foto: Raul Mee

? Korteriühistul on netovaras registreeritud reservkapital ja lisaks ka reservid. Mis tingimustel saab reservi kasutada? Põhikirjas seda käsitletud ei ole. Kas üldkoosolekul vastu võetud vastavast otsusest piisab?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700