Autor: Virtuaalkliinik.ee • 2. aprill 2022

Kiropraktik: sirgest seljast olulisem on õige kaela asend

Neuroloogilisele rehabilitatsioonile spetsialiseerunud soome kiropraktiku Jani Mikkose sõnul on istuva töö puhul selja sirgena hoidmise asemel tunduvalt olulisem kaela õige asend.
Soome kiropraktiku sõnul on sirgest seljast olulisem õige kaela asend. Foto: Shutterstock

Mikkonen ütleb, et normaalset istumisasendit ei ole olemas: asend on normaalne, kui inimesel on mugav olla. "Tavaliselt on vales asendis pea, selg, puusad ja jalad ning vale asendi põhjused kas kehaehituslikud või funktsionaalsed. Neist esimesed on suures osas kaasasündinud, teised aga omandatud. Sageli on vale asendi põhjused omavahel kombineerunud," rääkis ta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700