Autor: Raamatupidaja.ee • 8. märts 2022

Lugeja küsib: puhkusekompensatsiooni arvutamine töösuhte lõpus

Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastavad Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Pixabay

? Töötajal on iga kuu kindel kuupalk (ka siis, kui ta näiteks puhkab, saab ta oma kindla kuupalga). Kui töötajaga lõpeb töösuhe ja on vaja arvestada puhkusekompensatsiooni, siis kuidas sel juhul on õige seda arvestada?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700