Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 22. veebruar 2022

Muudatused õigusaktides (veebruar 2022)

Muudetakse riikliku pensionikindlustuse seadust, millega suurendatakse alates 2023. aasta 1. jaanuarist pensioni baasosa ja rahvapensioni 20 euro võrra. Täiendati elektri ja gaasi lõpphinna osalise kompenseerimise tingimusi ja korda. Lisaks muudeti krediidiasutuse bilansi täiendava aruandluse kehtestamise määrust.
Cuesta Advokaadibüroo jurist Brigitta Jõgi

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700