Autor: Tuuli Seinberg • 12. veebruar 2022

Pikk arvutitöö võib tuua pupillide müdriaasi

Hea nägemise kooli saate esimeses pooles selgitavad optometrist Laura Tõnov ja Pere Optika juhatuse esimees Jaan Põrk, millised on kuni 40-aastaste inimeste nägemise juures suurimad ohud, mida teeb silmadega öine või liig pikk arvutitöö, kuidas kurnatud silmi turgutada ning millal pöörduda kiiresti optometristi või silmaarsti poole.

Saate teises pooles kuulete reportaaži praktiliselt silmakontrollilt. Katsejänes ja saatejuht on virtuaalkliinik.ee ärijuht Tuuli Seinberg.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700