Autor: Audiitorkogu • 1. veebruar 2022

Uurimustöö: müügitulu ülehindamine on üks sagedamini esinevaid pettusi ettevõtetes

TalTech-is majandusarvestuse eriala lõputöö "Välisaudiitorite tuvastatud pettuseriskid ettevõtetes ja pettuseriskidele vastavad auditiprotseduurid" käigus läbiviidud uuringu tulemustest selgub, et müügitulu ülehindamine on üks sagedamini esinevaid pettusi.
Uurimustöö autor Margarita Gevorgjan on finantskontroller start-up ettevõttes Ultra

Magistritöö eesmärk oli välja selgitada:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700