Autor: Raamatupidaja.ee • 13. jaanuar 2022

Korteriühistute raamatupidajatel terendab lisakoormus

Korteriühistute senise levinud praktika kohaselt tehakse ühistute arved peaasjalikult ruutmeetri põhise arvestusega. Kuid energiakulude toetusmeede nõuab, et korterile esitaval arvel kajastuks lisaks lõppsummale ka korteri tarbitud energiakogus kilovatt- või megavatt-tundides (kWh/MWh).
Foto: Pixabay

„Energiakulude kallinemise toetusmeede on kahtlemata vajalik ja väga teretulnud, kuid selle rakendamisel on tekkinud palju segadust,“ nendib Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse liige ja õigusosakonna juhataja Urmas Mardi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700