Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 2. detsember 2021

Muudatused õigusaktides (november 2021)

Õigusaktide muudatustega laiendati muu hulgas turujärelevalveasutuste järelevalvepädevusi seoses e-kaubanduses müüdavate toodetega. Lisaks tekib alates 2022. aasta 1. aprillist kõigil alla 14-aastase lapse vanematel õigus saada 10 tööpäeva lapsepuhkust iga alla 14-aastase lapse kohta.
Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat Eva Mägi

Samuti võeti vastu elektri lõpphinna osalise kompenseerimise tingimused ja kord, mille kohaselt kompenseeritakse ettenähtud tingimuste täitmisel võrguettevõtjale 50 protsenti perioodil 2021. aasta 1. oktoobrist kuni 2022. aasta 31. märtsini tarbijale osutatud võrguteenuse eest võetavatest võrgutasudest ja nendelt tasumisele kuuluvast käibemaksust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700