Autor: Tuuli Seinberg • 13. november 2021

Kuiv silm võib viia EMOsse

Kuiva silma kaebuseid esineb tänapäeval väga paljudel inimestel, ent mõnikord on neid raske ära tunda ja õigeaegselt ravida.

Kas teadsid näiteks, et „vett jooksvad silmad“ võib olla kuiva silma sündroomi sümptom? Miks kuiva silma peab ravima ja kuidas seda teha, selgitavad saates silmaarst dr Kristina Kala ning Pere Optika juhatuse esimees Jaan Põrk ning optometrist Laura Tõnov.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700