Autor: Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat/partner Jaak Siim ja jurist Brigitta Jõgi • 5. november 2021

Muudatused õigusaktides (oktoober 2021)

1. novembril jõustus põllumajandustoote ja toidu tarneahelas ebaausa kaubandustava tõkestamise seadus, mille eesmärk on kaitsta põllumajandustoote ja toidu müüjaid ostjate ebaausate kaubandustavade eest. Keelu rikkumise korral nähakse ette trahvid nii füüsilistele kui ka juriidilistele isikutele.
Cuesta Advokaadibüroo jurist Brigitta Jõgi

Lisaks muudeti üüri alandamise määra Tallinna kesklinnas asuvatel äriruumi üürnikel, kes kasutavad linnavara toitlustuse, kaubanduse ja teeninduse tegevusalal (sh ööklubid). Samuti kehtestati 2022. aasta tööturuteenuste ja -toetuste sihtkapitali üleantavate vahendite määr ning töötuskindlustusmakse määr aastatel 2022−2025.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest