Autor: Annika Peetsalu • 22. oktoober 2021

Vandeadvokaat Annika Peetsalu: äriregistri uuendamine annab hea võimaluse lahendada ka sisulised probleemid

Advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat Annika Peetsalu
Lisaks äriregistri funktsionaalsuse parandamisele tuleks seadusemuudatustega ära lahendada üks tõsine probleem, mis tõusetub eelkõige olukorras, kus aktsionärid või osanikud lähevad omavahel tülli, kirjutab advokaadibüroo COBALT vandeadvokaat Annika Peetsalu (Jaanson).

Äripäeva raadiosaates „Infopankur“ võeti arutluse alla äriregister ning seda puudutav kriitika. Eelkõige leiti, et praegusel kujul ei ole register funktsionaalne, kliendikeskne ja kasutajasõbralik, mille tõttu äriühingud ei esita majandusaasta aruandeid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700