Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 17. september 2021

Rahavoogude aruande koostamine kaudmeetodil

Kõik finantsaruanded on omavahel seotud. Rahavoogude aruanne näitab finantsseisundi esimese kirje (raha) muutust aruandeperioodil, kuid on seotud ka finantsseisundi aruande teiste osadega ning kasumiaruandega. Need seosed ilmnevad kaudmeetodi kasutamisel, mistõttu on aruannete omavahelist seotust kergem mõista.
Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor Juta Tikk
Foto: Meeli Küttim
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700