Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 14. september 2021

Ülesanne: otsemeetodil koostatud rahavoogude aruanne

Testi oma teadmisi otsemeetodil koostatud rahavoogude aruande suhtes.
Foto: Pixabay

Kaupade müügiga tegeleva aktsiaseltsi raamatupidamisregistritest nopiti välja ja summeeriti 20X1. aasta samaliigilised majandustehingud ja rahajääk. Tehingud ei ole esitatud kronoloogilises järjekorras.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700