Autor: Kai Koks • 31. august 2021

Kuidas mõõta meie turvalisust?

Eesti riik läks eelmisel aastal üle tegevuspõhisele eelarvestamisele, milles on seotud strateegiline juhtimine ja finantsarvestus ning ressursside planeerimisel lähtutakse tulemustest. Politsei- ja Piirivalveamet (PPA) on teinud ettevalmistusi tegevuspõhisele eelarvestamisele üleminekuks juba seitse aastat. Kas saab nüüd öelda, kui palju maksab turvalisus ja kuidas üleüldse mõõta meie turvalisust?
PPA peadirektori asetäitja arenduse alal Krista Aas rääkis Pärnu Finantskonverentsil tegevuspõhisest eelarvestamisest
Foto: Raul Mee

Pärnu Finantskonverentsil 2021 „Tuleviku teenäitaja” rääkis PPA peadirektori asetäitja arenduse alal Krista Aas lähemalt, mida tähendab tegevuspõhine eelarvestamine ja kuidas on õnnestunud seda ellu viia.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700