Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 25. august 2021

Millised raamatupidamisbürood maksid kõrgeimat palka 2020. aastal?

Äripäeva Infopanga värskest raamatupidamisbüroode aastaraportist saame ülevaate muuhulgas ka sektori parimatest palgamaksjatest.

Sektoris oli 2020. aastal 1272 töötajat ja nende arv kasvas aastaga 89 inimese võrra. Viie aastaga on töötajate arv sektoris kasvanud 373 inimese võrra. Viimased kolm aastat on töötajate arvu kasv püsinud üsna ühesugusel tasemel. Keskmiselt oli eelmisel aastal ühes ettevõttes 5,3 töötajat.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700