Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 28. mai 2021

Raamatupidamisbüroode kvartaliraport: raamatupidamisbürood hinna- ja kulusurve vahel

Raamatupidamisbüroodele on viimane aasta kulgenud erinevalt, sõltuvalt kliendibaasist ja senisest töökorraldusest. Mõned bürood kahanesid ja mõned kasvasid, suur osa jäi siiski enamvähem samale tasemele. Võitjatena tulevad sellest keerulisest ajast välja need, kes suudavad oma tööd efektiivsemaks ümber korraldada ning ühtlasi hoida ka oma töötajaid ja kliente.
Krista Teearu, raamatupidamisbüroo ROBBY & BOBBY OÜ juhatuse liige

Raamatupidamisbüroode käibe muutus sõltus eeskätt nende klientide sektorist. Kui raamatupidamisbüroo klientide hulgas oli palju raskelt pihta saanud sektorite esindajaid (toitlustus, majutus, turism), kes oma tegevuse peatasid või suisa lõpetasid - siis kaotas ka see büroo osa suurema või väiksema osa oma käibest. Kui raamatupidamisbüroo klientide hulgas oli palju e-kaubandusega tegelevaid ettevõtteid, siis nende klientide käibed kasvasid jõudsalt ja koos nendega kasvas ka neile teenust pakkuva büroo käive.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700